SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
В Червоноградському районі запрацювали перші офіцери громади

19 квітня в Лопатинській селищній громаді відбулось урочисте відкриття першої поліцейської станції, в межах реалізації проєкту “Поліцейський офіцер громади”.

В урочистій церемонії взяли участь голова Червоноградської районної ради Андрій Порицький, голова Червоноградської райдержадміністрації Андрій Дяченко, радник голови райради Галина Крук, представник Головного управління національної поліції у Львівській області Василь Семенюк, голова Лопатинськоі селищної ради Олег Микитин та громада.

В ході урочистостей, поліцейським офіцерам громади, які нестимуть службу на Лопатинщині, передали ключі від службового автотранспорту та помпові рушниці. Запрошені гості оглянули відремонтоване приміщення, яке облаштоване під офіс офіцерам та пересвідчились, що воно укомплектоване всім необхідним для допомоги населенню, забезпечення дотримання правопорядку, закону і безпеки на території Лопатинської громади.

У 2020 році Лопатинська селищна рада підписала меморандум про участь в проєкті “Поліцейський офіцер громади”. Його мета – тісна взаємодія дільничного з об’єднаною територіальною громадою та орієнтація поліцейського на її потреби. Ініціатором реалізації проекту «Поліцейський офіцер громади» виступили селищний голова Лопатинськоі селищної ради Олег Микитин та депутатський корпус.

Наступними громадами у Червоноградському районі, де розпочнуть працювати офіцери громади вже цього року, будуть Великомостівська та Червоноградська.

Джерело – Червоноградська міська рада

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.