SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
У Волсвині буде «Диво парк»

У Волсвині в рамках реалізації проєкту Громадського бюджету, встановлюють дитячий майданчик «Диво парк». Про це повідомили у Червоноградській міській раді ТГ.

На облаштування ігрової локації було виділено 99 168 грн, а за результатами тендеру, переможцем і виконавцем робіт стало приватне підприємство «ВКВ-Сервіс», яке знизило очікувану вартість до 92 380 грн.

Як повідомив староста Віктор Притулко, цей дитячий майданчик є лише частиною розважальної локації в майбутньому парку Митрополита Шептицького. Однак, з огляду на те, що ще до завершення робіт та встановлення усіх елементів майданчика, діти старшого віку влаштовували «забави», що могли призвести до пошкодження конструкцій, відтак, за словами старости, тут планується встановлення камер відеоспостереження та зовнішнє освітлення.

1 thought on “У Волсвині буде «Диво парк»

  1. Для цього майданчика потрібно вирівняти площадку. Потім покривають спеціальними прорезиненими плитами, щоб діти не розбивали ніг. А поки що це страшно виглядає. Чекаємо фотографій по закінченні робіт. Чи може вже закінчені?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.