SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Регрес під загрозою. Червоноградські шахтарі планують акції протесту

2 грудня гірники Червонограда зібрались на центральній площі міста аби звернутись до Верховної Ради з вимогою відкласти розгляд законопроекту №3663, який передбачає об’єднання Пенсійного та Фонду Соціального страхування. Про це повідомляє телеканал БУЖНЕТ.

Шахтарі вважають, що це може призвести до відміни регресних виплат громадянам, які отримали інвалідність внаслідок роботи у шкідливих умовах. У разі прийняття цього закону шахтарі планують акції протесту.

Варто зауважити, що у першому читанні цей законопроект підтримав народний депутат від нашого округу Юрій Камельчук.

Зазначимо, 2 грудня шахтарі-регресники також перекривали дорогу в Ягодині (Волинь), протестуючи проти прийняття Радою у другому читанні законопроєктів 3663 та 2743.

⚠️ Ні антисоціальному закону № 3663.Шахтарі мають бути впевнені, що згоджуючись на важку та небезпечну роботу, вони у разі втрати працездатності, матимуть належну підтримку з боку держави!До акцій проти протискування через парламент антисоціальних рішень приєдналась профспілка шахтарів-інвалідів регресників м.Червоноград” – написав на своїй сторінці у facebook Михайло Волинець.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.