Без ковбаси та сосисок – для червоноградських школярів готуватимуть нове меню за Євгеном Клопотенком

Вартість шкільної порції відтепер становитиме 30 гривень – це зумовлено і зростанням рівня заробітної плати, і цін на продукти харчування, повідомив під час вівторкової наради 26 січня директор КП “Школяр” Василь Чекіль. Однак працівники підприємства вже працюють над оновленням меню. Зокрема вже за кілька тижнів у шкільних їдальнях з’являться страви за рецептами відомого кухаря Євгена Клопотенка.
“Вчора, 25 січня, ми підписали новий договір на харчування дітей на 2021 рік. Тендер пройшов успішно. У зв’язку з підняттям мінімальних зарплат на 20% і податків піднялась ціна на сировину товарів, які ми зараз отримуємо. Це зумовило підняття ціни на харчування до 30 грн. Також прийнято новий санітарний регламент, згідно з яким заборонено використання в харчуванні сосисок, сардельок, ковбас – м’яса технологічного приготування. Підприємство перелаштувалось на випуск власної продукції,” – зазначив директор КП “Школяр” Василь Чекіль.

- Молодь Львівщини запрошують до участі у конкурсі читців поезії Шевченка
- Час подачі показників за лютий до 3 березня
- Затримали на «відкаті» у 365 тисяч гривень заступника начальника управління Львівської обласної державної адміністрації
- Вакцинація в Україні: які документи слід мати для того, щоб отримати щеплення
- Екологи закликають не зривати та не купувати первоцвіти