SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Біля села Острів Червоноградської ОТГ в ДТП загинув чоловік

Дорожньо-транспортна пригода сталась 25 січня близько 18.50 на автодорозі «Ковель-Жовква» між селами Борятин та Острів Червоноградського району. Внаслідок зіткнення з вантажівкою на Львівщині загинув водій «Сітроена» – поліцейські проводять розслідування.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Сітроен Берлінго», 58-річний львів’янин, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з вантажним автомобілем «ДАФ»», яким керував 54-річний житель Дніпропетровської області. Внаслідок зіткнення водій «Сітроена» від отриманих травм помер на місці події.

За цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.