SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
У Червонограді школярки вигулюють собак, щоб назбирати кошти для потреб ЗСУ

В Червонограді кілька дітей шкільного віку вирішили не залишатися осторонь та долучитися до збору коштів для Української армії. Ініціативу дівчаток підтримали їхні батьки. Розпочали добру справу з оголошення про вигул домашніх неагресивних песиків, яке розклеїли по місту.

Прикрасили оголошення дівчата патріотично – синьо-жовтим прапором. І щиро сподіваються, що їхня добра справа, за яку вони взялися під час канікул, піде на користь нашим військовим.

Поліна Коплак та Аня Козієнко навчаються в Червоноградській школі №10, Настя Карпів – в школі № 2 Червонограда. Дівчаткам – 11 років. І як тільки розпочались літні канікули, вирішили поєднати приємне з корисним.

«Ми просто дуже хочемо допомогти ЗСУ і дуже хотіли вигулювати собак, так і поєднали ідеї. Це придумала Поліна, а ми її підтримали», – розповідає Настя.

Наразі пропозицій вигуляти песиків надійшло небагато, адже оголошення висить всього кілька днів. Та дівчата запевняють, що до справи ставляться відповідально: Поліна доглядає удома за двома папугами, а Аня щодня вигулює свого песика. Подружки дуже хочуть зробити свій внесок у перемогу – заробити гроші для ЗСУ.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.