SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Смертельна ДТП в Червонограді – машина в річці: поліція шукає свідків

11 липня в обід, о 13:05, в м. Червонограді по вул. Львівській, відбулася дорожньо-транспортна пригода.

На місце події одразу ж виїхала група реагування патрульної поліції Червоноградського відділу поліції. Поліцейські виявили на місці події пошкоджений автомобіль ВАЗ – 2121 «Нива», який знаходився в річці Солокія та мертвого, як було встановлено згодом, водія вказаного
автомобіля.

Ним виявився 68 річний мешканець м. Червонограда. В подальшому було встановлено, що на момент ДТП в салоні автомобіля ВАЗ, окрім водія, також перебував ще один чоловік, який при спілкуванні з поліцейськими повідомив, що на його думку водію автомобіля ВАЗ стало погано, той втратив свідомість. Після чого вже автомобіль став некерованим, наїхав на велосипедиста, 48-річного чоловіка, який проїжджав по мосту. Після цього автомобіль впав в річку.
Пасажира та велосипедиста з тілесними ушкодженнями доставлено в Червоноградську центральну лікарню, де від отриманих травм велосипедист помер в реанімаційному відділенні.

Відомості по даному факту слідчим управлінням ГУНП у Львівській області внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 286 ч. 2 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілому). На даний час триває досудове розслідування.

Червоноградський відділ поліції звертається до громадян із проханням, хто був очевидцем даної події, має будь-які фото, відео докази даного ДТП, просимо звертатись для повного, всебічного розслідування даної пригоди.

Джерело – Червоноградський відділ поліції

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.