SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Червоноградський “Шахтар” у баскетбольному поєдинку переміг сокальчан

Про це інформує СБК “Шахтар” на своїй сторінці у facebook.

Як написав тренер баскетбольного клубу “Шахтар” Роман Федаш, 11 липня відбувся заключний тур чемпіонату Львівської області з баскетболу. СБК “Шахтар” приймав БК “Сокаль”.
Гра проводилась за новим карантинним регламентом, на відкритому повітрі на майданчику третьої школи м.Червоноград. Зазначимо, гравці “Шахтаря” змагались у новій формі.

“Перед початком гри була приємна новина для нашої команди, компанія “Техносвіт кондиціонери” подарували нам форму, в якій ми гідно можемо представляти місто і водночас рекламувати кліматичні системи. Ще хочемо подякувати Тарнавському Вадиму і Лопатенкові Дмитру, що відгукнулися на пошиття достойної екіпіровки для команди” – зазначив Роман Федаш.

Також тренер описав хід самої гри

“Як і очікувалось, дві команди почали від захисту. Надто активних дій в нападі при спеці важко було показати, отже після другої чверті рахунок 24:20. Вже в середині третьої чверті господарі почали швидше переводити половину поля і, використовуючи більшість в нападі, що і показало результат на табло 47:31. В останні чверті було видно що дві команди втомились і червоноградці в спокійному тонусі довели гру до перемоги. Результат гри: 67:47 ( 13:13; 11:7; 23:11; 20:16)
Найрезультативніші гравці матчу:
Микола Лейбик 15 pt
Клименко Едуард 15 pt
Чорнобай Максим 14 pt
Мисак Юрій 9 pt
Бабер Тарас 6 pt
Якименко Влад 4 pt
Денисюк Павло 4 pt

Дякуємо всім вболівальникам за підтримку!
За правилами змагань півфінали та фінали відбудуться у Львові. Про результати повідомимо згодом.
Тримаймо кулаки за наших!!!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.