SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
На Львівщині 18 січня сильний вітер і хуртовини, а з Водохреща прийдуть – морози

18 січня в Україні буде вітряно й холодно. Пориви північно-західного вітру досягатимуть штормових 15-22 метрів за секунду, часом й сильніше. Про це написала у своєму телеграм-каналі синоптик Наталка Діденко.

За даними Львівського гідрометцентру 18 січня по Львівській області: хмарно з проясненнями. Часом сніг, місцями грози. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с, пориви 17 – 22 м/с, хуртовини. Температура вночі 1 – 6° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

По місту Львову: Хмарно з проясненнями. Часом сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с, пориви 17 – 22 м/с, хуртовина. Температура вночі 3 – 5° морозу, вдень 0 – 2° морозу. Погіршення видимості в опадах.

19 січня: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 3 – 8° морозу, в горах 10 – 12° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

20 січня: Хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень часом сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 9 – 14 м/с, місцями пориви 15 – 20 м/с, хуртовини. Температура вночі 1 – 6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

21 – 22 січня: Хмарно. Часом сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с, 21 січня пориви 15 – 20 м/с, хуртовини. Температура вночі 3 – 8° морозу, вдень 1 – 6° морозу.

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає громадян дотримуватися правил безпеки та проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці.Намагайтеся не ходити під розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів, ліній електропередач та дахів будинків.Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.