SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Лікарю-анестезіологу Сокальської  лікарні Юліану Макачці за заслуги перед Українським народом вручили Почесну Грамоту Верховної Ради України

18 серпня народний депутат України Михайло Бондар разом із міським головою Сергієм Касяном, директором КНП «Сокальська РЛ» Романом Шведом напередодні 30-річчя Незалежності України, за заслуги перед Українським народом вручили Почесну Грамоту Верховної Ради України лікарю-анестезіологу відділення анестезіології та інтенсивної терапії КНП «Сокальська районна лікарня» Юліану Ігоровичу Макачці. Про це повідомили у Сокальській міській раді ТГ.

Юліан Ігорович один із перших лікарів, які добровольцями пішли на війну. Він 2,5 роки ніс медичну службу на сході України – у містах Курахове, Селідове, Авдіївка і Покровськ Донецької області. Працював лікарем-анестезіологом 66-го військового мобільного госпіталю, врятував не одне життя захисників України. В цьому військовому мобільному госпіталі також несли службу сокальські медики Юрій Кліщ, Євген Марф’юк, Сергій Касян, вони завжди швидко і професійно надавали медичну допомогу пораненим, тому про сокальських лікарів завжди була хороша слава серед військових на передовій.

З 2014 року і донині Юліан Макачка працює лікарем-анестезіологом відділення анестезіології з палатами інтенсивної терапії Сокальської лікарні.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.