SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Вихідні у Тартаківському палаці – виставка картин і фаєр-шоу

Черговий мистецький вікенд у Тартаківському палаці 29-30 серпня пройшов активно, кольорово і емоційно.

Літня пора завершилася, але попри це туристичний сезон у Тартакові набирає обертів. Від 15 серпня аж до кінця жовтня, щонеділі усі охочі зможуть насолодитись захопливою програмою заходів та цікавинок на території Тартаківського палацу.

“Гостина в Урбанських” відбулась уже тричі, і попереду ще більше сюрпризів! Програма передбачає як розважальні, так і культурно-мистецькі дійства. На відвідувачів чекають пізнавальні екскурсії, переодягання у стилізовані костюми, музичний супровід, художні виставки, нічний кінотеатр просто неба та багато інших пропозицій. Нагадаємо, що костюмована фото-зона реалізується в рамках ініціативи “На гостину до Урбанських” – спільного проєкту БФ “Софос” та БФ “Спадщина.УА”, що є партнерами Всеукраїнської Мережі ОГС GOHeritage!, завдяки співфінансуванню Національного Фонду на підтримку демократії (NED). Спеціально підготовані костюми, які відповідають моді 1910-тих рр., та стилізовані фотозони чекають на усіх, хто побажає зануритись в атмосферу епохи останніх власників палацу – панів Урбанських.

“Приїжджайте в Тартаків та насолоджуйтесь чудовим вікендом! Пізнавайте історію краю та діліться святковим настроєм разом з усіма присутніми!” – йдеться в повідомлення організаторів заходів.

Нагадаємо, цієї неділі, 30 серпня у Тартаківському палаці відбулась виставка львівських і сокальських митців. Увагу гостей прикували картини Наталки Івженко, Богдана Смаля, Христини Приймак, Ірини Дубенської, Лідії Матвієнко, Ярослава Футиша, Ольги Ровецької, Богдана Барана, Ігора Джогола та Уляни Кравець.

Ввечері, коли добряче стемніло, охочі могли подивитися вогняне шоу “FIRE-SHOW від DYNAMICART. А вже після яскравого вікенду у Тартаківському палаці, користувачі соцмереж активно діляться зробленими світлинами під час відпочинку.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.