SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Відділ освіти, молоді та спорту Сокальської ОТГ очолила Леся Ковалишин

1 квітня в режимі Zoom-наради голова Сокальської ОТГ Сергій Касян представив керівникам освітніх закладів територіальної громади новопризначеного керівника відділу освіти, молоді та спорту Лесю Ковалишин.

Леся Богданівна в освіті людина не нова, має за плечима досвід і вчителя, і управлінця. Починала свій шлях з посади вчителя, згодом з 2006 року працювала головним спеціалістом відділу освіти Сокальської РДА, останнім часом обіймала посаду головного спеціаліста відділу дошкільної, загальної, середньої освіти та позашкільної роботи Департаменту освіти Львівської облдержадміністрації.

“Працювати керівником відділу освіти Леся Ковалишин прийшла в досить непростий час, перед нами – багато викликів, проблем, які необхідно вирішувати. Це питання гідної заробітної плати освітянам, забезпечення якісного навчального процесу, здорового харчування дітей, покращення матеріально-технічної бази. Лише спільними зусиллями можна досягнути успіхів, тому бажаю новопризначеному керівнику освіти Сокальської ОТГ плідної співпраці з керівниками освітніх закладів, вчителями, депутатським корпусом, розуміння і підтримки від колег. Впевнений, що освіта Сокальщини і надалі буде на високому рівні!” – написав на своїй сторінці Сергій Касян.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.