SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Школярі віком 15 та 16 років мотоцикл вкрали, але продати його не встигли

Поліцейські Жовківського відділення поліції розшукали викрадений у мешканця району мотоцикл. Також встановлено, що до вчинення злочину причетні двоє мешканців сусіднього села – школярі віком 15 та 16 років. Про це повідомляє Поліція Львівської області.

У Жовківське відділення поліції 5 липня надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл району про викрадення його мотоцикла «Дельта». За вказаною адресою працювала слідчо-оперативна група та співробітники карного розшуку територіального підрозділу поліції. Проведеними заходами правоохоронці встановили, що зловмисники викрали мотоцикл з підсобного приміщення домогосподарства, завели його у ліс неподалік села та заховали у хащах, прикривши гіллям та листям.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

«Оперативники розшукали мотоцикл і влаштували в лісі засідку. За кілька днів до схову прийшли двоє хлопців, які почали розбирати викрадений мотоцикл на запчастини. За цим заняттям їх і затримали правоохоронці», – розповів начальник Жовківського відділення поліції майор поліції Андрій Коцур.

Особи зловмисників встановлені – ними виявились двоє мешканців сусіднього села, школярі віком 15 та 16 років. Речовий доказ, викрадений мотоцикл, правоохоронці вилучили. Досудове розслідування триває.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.