Warning: getimagesize(http://www.smartnews.com.ua/wp-content/uploads/2020/06/smartnews.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/ds001/smartnews.com.ua/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону

16 лютого о 19:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що поблизу м. Белз Сокальського району в полі на відстані 200 м від житлових будинків виявлено предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни.


За фактом виявлення боєприпасу повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

Як повідомило Головне управління ДСНС України у Львівській області, з початку року на території області виявлено 27 вибухонебезпечних предметів в 18 місцях.

Боєприпаси часів ІІ Світової війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні.
Рятувальники закликають громадян бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку терміново повідомте безпосередньо Службу порятунку «101» або місцеві органи влади.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.