SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
“Змінили зачіски і перефарбували колір волосся” – поліцейські знайшли зниклу   мешканку Червоноградського району в Одесі

За повідомленням відділу комунікації поліції Одеської області, юна леді наприкінці січня втекла з дому зі своїм 21-річним приятелем через конфлікт з батьками, які були проти їхньої дружби. Розуміючи, що їх обов’язково шукатимуть, молодь почала переїжджати від міста до міста і опинилася в Одесі.

Встановивши коло спілкування зниклих, правоохоронці Львівщини передали орієнтування одеським колегам. До пошуків негайно долучилися ювенали, оперативники та інші фахівці, що спеціалізуються на розшуку людей. Правоохоронці перевірили адреси, за якими могли проживати зниклі, переглянули десятки записів з вуличних камер спостереження, встановлених у місті в рамках програми «Безпечна Одещина», і врешті знайшли закоханих. 

«Дівчина з хлопцем гарно конспірувалися: змінили зачіски і перефарбували колір волосся, – розказує начальник відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Одеській області Максим Жарков. – Ми поговорили з ними про наслідки таких втеч, поки чекали на приїзд колег зі Львова, а сьогодні зранку вони поїхали додому». 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.