Warning: getimagesize(http://www.smartnews.com.ua/wp-content/uploads/2020/06/smartnews.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/ds001/smartnews.com.ua/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону

Для оперативного реагування на повідомлення громадян такі лінії створені у кожній області.

На виконання рішення Уряду на території держави працівники поліції проводять комплекс превентивних заходів з протидії незаконному використанню надр, обігу деревини, пального, спирту, тютюну, лікеро-горілчаної продукції та гральному бізнесу (посилання на селекторну нараду). З метою координації зусиль та покращення ефективності з протидії правопорушенням у вказаних сферах у регіонах створені спільні робочі групи.

Для оперативного реагування та припинення протиправної діяльності в кожному обласному управлінні стратегічних розслідувань запрацювали «телефони довіри».
Відтак громадяни, яким мають інформацію про вчинення правопорушень, можуть звертатися на спецлінію «102» або на «телефони довіри». У Львівській області це номер +38 (032) 226-52-02.

Нагадаємо, 27 лютого, в Головному управлінні Національної поліції у Львівській області відбулась робоча нарада щодо проведення превентивних заходів, а також боротьби зі злочинами у сфері економіки та користування надрами на Львівщині.

Участь у нараді взяли очільник поліції Львівщини Василь Віконський, начальник Управління стратегічних розслідувань Роман Рибіцький, начальник Управління патрульної поліції Львівської області Роман Пилипенко, представники кіберполіції, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України, ДСНС України, Львівської обласної державної адміністрації, Держспоживслужби, Управління лісового та мисливського господарства, Держмитслужби та інші.

«Перед нашими службами стоїть завдання – провести ефективні заходи з детінізації економіки на Львівщині. Для цього ми повинні визначити основні напрямки роботи та, що є дуже важливим, організувати співпрацю. Головне – є розуміння того, що нам необхідно працювати разом і те, що в цій роботі ми повинні оперативно реагувати на звернення та повідомлення громадян. Поліція Львівщини до цього готова», – зазначив на початку наради Василь Віконський.

Учасники погодили створення спільних робочих груп та запровадження алгоритму протидії незаконному гральному бізнесу, нелегальному обігу деревини, тютюнових виробів, пального, спирту, лікеро-горілчаної продукції та надрокористування на Львівщині, а також домовились про обмін інформацією та інші форми співпраці для проведення превентивних заходів, виявлення правопорушень у цій сфері та реагування на повідомлення про скоєння злочинів.

Громадяни, які володіють інформацією про злочини у сфері економіки та користування надрами, можуть зголошуватись на оперативну лінію 102, правоохоронці реагуватимуть на такі звернення негайно.

Джерело: Національна поліція України

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.