SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
З обласного бюджету виділять додаткові кошти для завершення реконструкції приймального відділення Червоноградської лікарні

На засіданні комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку обласної ради погодили 115 об’єктів, які фінансуватимуться у поточному році в межах Програми капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення.

На їх реалізацію скерують 217 млн грн коштів обласного бюджету. Про це повідомляють у департаменті економічної політики Львівської ОДА.

Зокрема, кошти скерують на фінансування погашення заборгованості по об’єктах, які реалізовувались у 2020 році (36 об’єктів на суму 24,4 млн грн), співфінансування проєктів ДФРР (4 об’єкти на суму 7,9 млн грн), збільшення відсотка будівельної готовності проєктів, які реалізовувались у попередні роки, а також на реалізацію інших соціально-значимих об’єктів.

Серед наймасштабніших проєктів, які було заплановано реалізувати – виділення додаткових коштів і на реконструкцію приймального відділення КП «Центральна міська лікарня Червоноградської міської ради» по вул.Івасюка,2 м.Червоноград Львівської області.

Зазначимо, що загалом у поточному році запланували завершити майже 70% об’єктів переліку.

Джерело – Львівська ОДА.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.