Warning: getimagesize(https://www.smartnews.com.ua/wp-content/uploads/2021/06/194781342_4345502198839396_5608837899310137209_n-1024x768.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/ds001/smartnews.com.ua/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону

16 червня розпочався конкурс на заміщення вакантних посад директорів загальноосвітніх навчальних закладів у Червонограді, Соснівці, Межиріччя та Волсвина.

Перед початком письмового тестування конкурсантів, члени комісії, зокрема, головний спеціаліст юридичного відділу Державної служби якості освіти Надія Підгайна, голова мiської профспiлкової органiзацiї освiтян Микола Колесник, депутати Червоноградської міської ради Іван Кудрик та Наталія Курівчак, голова ГО «Асоціація директорів шкіл Червонограда» та директор ЧЗШ№1 Олександр Суханов розглянули звернення педагогів та батьків учнів Межирічанського НВК з проханням допустити до конкурсу на посаду директора Віру Любов Петрівну. Нагадуємо, що на попередньому засіданні члени комісії відхилили кандидатуру Любові Віри, оскільки вона подала неповний пакет документів, зокрема не надала довідку про відсутність судимості. І цього разу члени комісії також проголосували проти допущення директорки Межирічанського НВК до конкурсу.

Після розгляду звернення, члени комісії запросили кандидатів на письмове тестування. До слова, на конкурс не з’явилась директорка Соснівської загальноосвітньої школи №14 Наталія Щербань. За попередньою інформацією, вона перебувала на лікарняному.

Відтак, за результатами письмового тестування, письмового вирішення ситуаційного завдання та публічної презентації перспективного плану розвитку закладу, Марія Семенова стала переможницею в конкурсі на посаду директора Межирічанського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа III ступенів – дитячий садок» та Волсвинської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. Наталію Маяк комісія рекомендує призначити її на посаду очільника Червоноградської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6. Перемогу в конкурсі на заміщення посади директора Соснівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 14 стала Ольга Сагайдак.

18 чевня відбудеться публічна презентація перспективного плану розвитку закладу кандидатів, які хочуть очолити ЧЗШ№2, ЧНВК№10 та Червоноградський ліцей.Із протоколом засідання конкурсної комісії можна ознайомитись за посиланням https://chervonograd-rada.gov.ua/…/Protokol-zasidannia…

Джерело – Червоноградська міська рада ТГ

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.