SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Відновили ремонт дороги Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква

Стартували ремонтні роботи ще на одному об’єкті Львівщини. Відновили ремонт автомобільної дороги Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква на ділянці від межі Волинської області до Острова. Йдеться про ділянку майже 25 км.

«З приходом весни ми розпочинаємо ремонтно-будівельний сезон 2021 на дорогах державного значення Львівщини. Оскільки ми працюємо за «маршрутним принципом», в першу чергу, відновлюємо ремонтні роботи на об’єктах, які розпочали ремонтувати торік. Адже розпочате потрібно завершувати» – зазначив керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

Ремонт передбачає:
▪️ влаштування нового дорожнього одягу (основи із щебенево-піщаної суміші та конструктивних шарів асфальтобетонного дорожнього покриття);
▪️ облаштування зупинок громадського транспорту;
▪️ укріплення узбіч;
▪️ заходи із безпеки дорожнього руху.

Наразі роботи проводять на відрізку між населеними пунктами Борятин та Бояничі.

Дорожники розпушують існуюче дорожнє покриття для подальшого влаштування основи із щебенево-піщаної суміші, а також проводять земляні роботи. Ремонт цієї ділянки розпочали наприкінці 2020 року. Тоді забезпечили проїзд транспорту у вирівнюючому шарі асфальтобетонного дорожнього покриття довжиною понад 6 км.

На ділянці проведення ремонтних робіт організовано реверсивний рух транспорту. Прохання до водіїв поставитися з розумінням до тимчасових незручностей та дотримуватися правил дорожнього руху. На об’єкті працює підрядна організація ТОВ “Автомагістраль – Південь”.

Джерело – Служба автомобільних доріг у Львівській області

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.