SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Учні Сокальської школи №4 попрощалися зі шкільним навчальним роком

Українські школярі мали б відсвяткувати сьогодні Останній дзвоник, але жорстока війна, яку розпочала росія проти України, змінила плани кожного. Традиційні святкові зустрічі відбулися лише в тих закладах, де можливо забезпечити безпеку усіх учасників.

Сокальська школа №4 розділила це свято на три дні. Це пов’язано з тим, щоб у разі повітряної тривоги вмістити в укритті усіх без винятку.

В межах останнього дзвоника педагоги та учні організували флешмоб «Дякуємо захисникам, що можемо навчатися у школі». А також запровадили благодійний ярмарок на підтримку наших воїнів. Упродовж трьох днів усі учні школи малювали патріотичні листівки, писали листи та виготовляли обереги нашим воїнам.

«Цей навчальний рік був дуже важкий, але кожен з нас пройшов його з гідністю і гордістю! Ті випробування, які випали на долю нашої країни зробили нас тільки сильнішими. Тож хай ці сувеніри-обереги від наших діток додають настрою нашим воїнам і оберігають їх від нещасних випадків. Україна переможе!»,- зазначила директор школи Наталія Драган.

Також відбувся танцювальний номер «Ой у лузі червона калина», до якого залучили учнів 1-11 класів.

Батьки, діти та вчителі власними силами організували благодійний ярмарок у школі, де збирають кошти, медикаменти та провізію для наших захисників.

У Сокальській загальноосвітній школі I-III ступенів №4 навчається 805 учнів. З початку повномасштабного вторгнення 50 учнів з числа внутрішньо переміщених долучилися до освітнього процесу школи. На сьогодні 39 дітей захотіли залишитись та навчатись далі.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.