SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
У центрі Львова виставили 109 дитячих колясок — саме стільки дітей загинули через війну

У центрі Львова, аби привернути увагу до долі українських дітей, які загинули внаслідок російського вторгнення, провели соціальну акцію “Ціна війни”. Для цього на площі Ринок поставили 109 порожніх візочків. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Візочки, за словами організаторів, є символами тих дітей, які через російську збройну агресію так і не стануть дорослими:

“За 22 дні повномасштабного вторгнення російські війська безжально вбили 109 українських дітей. 109 дітей, які стали ангелами й тепер, замість рішучих дій світу, охороняють небо України. Ця цифра не враховує втрат у Маріуполі, який постійно перебуває під обстрілами. Кількість смертей щодня збільшується через геноцид, який вчиняє ворог над українськими людьми”.

«Це та страшна ціна війни, яку сплачує сьогодні Україна. І ми закликаємо всіх дорослих всього світу єдиним щитом вберегти українських дітей і подарувати їм майбутнє. Вимагайте від урядів інших країн закриття неба над Україною», — написав мер міста Львів Андрій Садовий.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.