SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
У Червоноградської ОТГ новий сайт

Новий офіційний сайт Червоноградської територіальної громади запрацював за адресою chervonograd-rada.gov.ua.

Під час позачергового засідання, що відбулося у вівторок, 2 березня, члени виконавчого комітету підтримали проєкт рішення про оновлення офіційного сайту Червоноградської міської ради.

– Робота над розробкою нового сайту тривала два місяці, – повідомила під час доповіді заступниця міського голови Надія Земницька. – Основну увагу звертали на виконання усіх пропозицій, які внесли представники Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні. Новий сайт має сучасний дизайн, шукати потрібну інформацію у ньому буде легко і зручно.

Відповідаючи на запитання про те, чи є на новому сайті окремий розділ для висвітлення діяльності Громадської ради при виконавчому комітеті Червоноградської міської ради, керуючий справами виконкому Георгій Тимчишин зазначив, що стара версія сайту продовжуватиме працювати і поступово із неї на нову переноситиметься інформація, яка є важливою для громадян, в тому числі про роботу громадської ради.

За словами Червоноградського міського голови Андрія Залівського, минулого року чимало громадян задавали питання про те, чому наше місто втратило позиції у рейтингу прозорості міст, який проводить міжнародна організація Transparency International.

Оскільки під час оцінювання Червонограда дуже багато зауважень експерти висловили щодо старої версії офіційного сайту міської ради, для виправлення недоліків було прийнято рішення розробити новий.

Тож із 3 березня цього року нову версію сайту Червоноградської міської ради шукайте за адресою chervonograd-rada.gov.ua.

З його допомогою ви зможете створити електронну петицію, подати запит на отримання публічної інформації чи оформити звернення до органів місцевого самоврядування. На сайті розміщено відомості про роботу комунальних підприємств та закладів охорони здоров’я, Центру надання адміністративних послуг. А також інформацію про тендери та закупівлі, які проводить виконавчий комітет Червоноградської міської ради, проєкти соціально-економічного розвитку громади та чимало іншого.

Стара версія сайту продовжує працювати за адресою chervonograd-city.gov.ua.

Офіційний геопортал Червоноградської міської ради, у якому розміщена інформація про інвестиційні об’єкти, земельні ділянки, нерухоме майно, рекламні конструкції та інше шукайте за адресою gis.chervonograd-rada.gov.ua.

Інформацію про прийняті рішення Червоноградської міської ради, проєкти рішень, які виносяться на наступні засідання сесій та поіменне голосування депутатів можете знайти на сайті chervonograd.golos.net.ua.

Джерело – Газета “Новини Прибужжя”

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.