SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
“Тихе полювання” за грибами може бути небезпечним. На Жовкіщині в лісі загубилась дівчина

У Жовківському районі поліцейські спільно з громадянами 4 жовтня протягом години розшукали 16-річну дівчину, яка заблукала у лісі. До пошуків неповнолітньої були залучені співробітники усіх служб Жовківського відділення поліції та поліції Львівщини, а також мисливці, єгері та небайдужі громадяни.

Виявили зниклу дівчину дільничні офіцери поліції, живу і неушкоджену.

4 жовтня, близько 15.00, до поліції надійшло повідомлення від 38-річної львів’янки про зникнення її 16-річної доньки. Жінка розповіла, що зранку вони з чоловіком та двома дітьми пішли по гриби у лісомасив біля села Зарудці Жовківського району. Близько 12.00 батьки виявили, що дівчина зникла. Спочатку намагалися знайти дитину власними силами, але коли зрозуміли, що не вдається, звернулися по допомогу до поліції.

Як тільки надійшло повідомлення про зникнення дитини, поліцейські, рятувальники, мисливці, єгері та небайдужі громадяни почали обстежувати прилеглу до села територію та прочісувати навколишні ліси, які мають дуже велику площу, через що тут часто губляться люди. За годину від початку пошуків дільничні офіцери поліції територіального підрозділу поліції спільно з небайдужими громадянами розшукали зниклу дівчину в лісу, живу та неушкоджену.

Батьки дівчинки щиро подякував поліцейським, які повернули їм доньку.

Правоохоронці нагадують: йдучи до лісу з дитиною, ні на мить не втрачайте її з поля зору, а також будьте уважні, щоб не заблукати самим.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.