SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Сокальський ЦНАП видаватиме паспорти і в неділю 25 жовтня

Відділ надання адміністративних послуг Сокальської районної державної адміністрації повідомляє про виконання Доручення Голови ДМС України №Д/91/1-20 від 08.09.2020 «Про деякі питання організації роботи територіальних органів та територіальних підрозділів ДМС у період підготовки та у день проведення чергових місцевих виборів у 2020 році» та наказу ГУ ДМС України у Львівській області на період підготовки та у день проведення чергових місцевих виборів у 2020 році».

Йдеться про те, що у вихідний день (день проведення виборів) 25 жовтня 2020 року Сокальський Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) працюватиме з 8.00 до 20.00 для видачі готових паспортів громадянина України.

Міграційна служба Львівщини нагадує, що відповідно до Постанови КМУ від 25 березня 2015 року N 302, вже з початку листопада 2020 року, усі молоді люди, у яких минув чотирирічний термін документу, мають обов’язок подбати про своєчасне виготовлення чергового паспорта громадянина України.

У разі закінчення строку дії паспорта документи для його обміну можуть бути подані протягом одного місяця до дати закінчення строку його дії. У такому випадку паспорт, що підлягає обміну, після прийому документів повертається особі та здається нею під час отримання нового паспорта. Для усіх, хто звертається для оформлення наступного паспорта, така послуга є платною. Вартість послуги становить 345 гривень в регламентному режимі протягом 20 робочих днів та 471 гривень у терміновому впродовж 7 робочих днів.

Нагадуємо, також, про своєчасне вклеювання фото за віком ( 25 чи 45 років) у паспорт громадянина України у формі книжечки. Дана послуга є безкоштовною.

Аби уникнути ажіотажу та не запізнитися з виготовлення основного документу життя можна звернутись у Сокальський РВ ГУ ДМС України у Львівській області (м.Сокаль вул.Семенюка, 2) та у ЦНАП (м.Сокаль вул.Тартаківська,7).

Джерело – Сокальська РДА.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.