SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Смертельна ДТП на Радехівщині забрала життя трьох людей

3 грудня о 05:48 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення, що в сел.Сабанівка Радехівського району на трасі Львів-Луцьк відбулось зіткнення легкового автомобіля “AUDl” та мікроавтобуса “Mercedes Sprinter”.

До місця виклику негайно виїхали рятувальники 21-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Радехів та 33-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Червоноград.

Правоохоронці вкотре нагадують водіям бути особливо обережними та уважними, керуючи транспортними засобами у темну пору доби. Не перевищуйте дозволеної та безпечної швидкості руху, акуратно маневруйте та адекватно оцінюйте дорожню обставновку.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій легкового автомобіля “AUDI” загинув на місці. А водій та пасажирка мікроавтобуса “Mercedes Sprinter” були затиснені деформованими конструкціями авто.

На місці події рятувальники за допомогою гідравлічного обладнання деблокували потерпілих з мікроавтобуса “Mercedes Sprinter”, водія 1985 року народження та пасажирку, 1964 року народження. Постраждалих із травмами різного ступеня важкості було направлено в Радехівськуську центральну району лікарню. Однак постраждалі з мікроавтобуса померли.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Ауді», 50-річний місцевий мешканець, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з мікроавтобусом «Мерседес Спринтер», яким керував житель Рівненської області віком 35 років. Внаслідок зіткнення водій легковика загинув на місці події. Водій мікроавтобуса та його 56-річна пасажирка, також мешканка Рівненщини, отримали тілесні ушкодження, від яких померли у лікарні.

Також, рятувальники за допомогою гідравлічного обладнання деблокували тіло загиблого водія “AUDl”, 1970 року народження.

З метою запобігання загоряння, пожежно-рятувальним відділенням було відключено акумуляторні батареї автомобілів.

До ліквідації наслідків ДТП було залучено 7 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.