SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Шкільний дзвоник з карантинними обмеженнями: як школи Червонограда зустрічали учнів

Сьогодні у всіх школах міста пролунав перший шкільний дзвоник. Щоправда, з огляду на проти епідеміологічні заходи , шкільні лінійки відмінили, а перші дзвінки для учнів пролунали за партами.

У вишиванках та з бантиками, – школярі разом з батьками роблять фото на подвір’ях навчальних закладів, адже вхід у школу лише для учнів. Такі корективи у навчальний та святковий процес вніс карантин.

Медична маска та антисептик, – ось нові перепустки до школи. Карантинні обмеження змінюють навчальний процес та вимагають від навчальних закладів ретельного підходу до його організації. До прикладу, у загальноосвітній школі №9 для школярів зробили окремі графіки входу та виходу з навчального закладу, а також розробили маршрути.

У спеціалізованій школі №8 школярів планують розвести у часі. Відтак, завтра учні 8-их класів розпочнуть своє навчання о 8:15. Уроки для четвертокласників розпочнуться о 9:00, а їх тривалість та час перерв скоротили.

Вперше, у Червонограді відчинив свої двері для учнів ліцей. 5 класів ліцеїстів переступили поріг реформованого закладу та впродовж двох років здобуватимуть профільну освіту. Нагадаємо, що температурний скринінг на вході до навчальних закладів проходитиме лише педагогічний колектив. Школярів зобов’язують носити маски лише на перервах, а у разі інфікування коронавірусною інфекцією на карантин відправляється цілий клас.

Ми бажаємо школярам та їхнім батькам терпіння та нових здобутків у новому начальному році.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.