SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Розбив вікно, викрав ноутбук і втік: вночі в Радехові злодій обікрав місцевий магазин

Поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного у крадіжці з магазину в Радехові. Як встановили співробітники відділення поліції №1 Червоноградського районного відділу поліції, раніше неодноразово судимий місцевий житель проник у приміщення торгівельного закладу вночі, розбивши вікно. За скоєне йому загрожує покарання – до шести років позбавлення волі.

5 жовтня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від власника одного з торгівельних закладів, розташованого на вулиці Витківській у місті Радехів про те, що вночі у магазин проник злодій, викрав ноутбук, після чого втік.На місці події працювали слідчо-оперативна група, група реагування патрульної поліції та співробітники інших служб відділення поліції №1 Червоноградського районного відділу поліції.

Як встановили правоохоронці, зловмисник проник у приміщення магазину, розбивши вікно. Також проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до скоєння крадіжки причетний 34-річний мешканець Радехова, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили у нього речові докази.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Джерело – Поліція Львівської області

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.