SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
П’яна жінка на мотоциклі у Жовкві скоїла ДТП

Поліцейські Львівщини склали три адмінпротоколи на мотоциклістку, яка у стані сп’яніння скоїла ДТП. У крові 49-річної мешканки міста Жовква виявлено 1,97 проміле алкоголю.

На лінію 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася сьогодні, 4 червня, близько 9.00 у місті Жовква. На місці події працювали слідчо-оперативна група та працівники інших служб територіального підрозділу поліції.

Як встановили правоохоронці, водій мотоцикла «Musstang», 49-річна місцева мешканка, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не впоралась з керуванням, виїхала на зустрічну смугу та зіткнулась з автомобілем «Mercedes-Benz», за кермом якого перебував 45-річний мешканець Жовківського району. Внаслідок події ніхто не постраждав.

На правопорушницю, у крові якої було виявлено 1,97 проміле алкоголю складено адмінпротоколи за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки) та ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкції статей передбачають накладення штрафу у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Джерело – Поліція Львівської області

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.