SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Програма вітань “Свято у хату” з Іриною Булкою. Випуск 47

Останній тиждень зими позаду. І попереду яскраво-блакитне небо, сліпуче весняне сонце, підсніжники на лісових галявинах ііі…. Все це називається одним словом – ВЕСНА. А вона вже в неділю! У цьому випуску ми ще згадуємо добрими словами лютий. У народі з ним пов’язано багато різних цікавих історій. З однієї з них можна дізнатись, хто так безжально вкоротив цей місяць.


Розпочав цю справу Юлій Цезар, коли провів реформу календаря і назвав липень на свою честь «юліусом», додавши йому зайвий день, а закінчив справу онук Август. Він забрав у лютого ще одну добу і додав її до «свого» місяця – «августа». Отак і став останній місяць зими куцішим на два дні. І все ж, незважаючи на свою куцість, лютий відігравав у житті наших предків надважливу роль.
А для нас він хороший, бо вкінці зими народилось багато хороших людей! 

У цьому випуску “Свята у хату” вітаємо Бойко Надію, Новацьку Наталю і Рак Лесю.

☎️📲☎️Щоб зробити приємно-теплий подарунок близькій людині – телефонуйте 096-72-53-982 чи пишіть на цей номер у вайбер.
Ви розказуєте кого привітати, додаєте декілька фотографій і вказуєте улюблену пісню іменинника. Ми робимо оформлення з побажаннями і вуаля – відмінний подарунок готовий. Легко, з любов’ю і за невеликі кошти. Та головне. Всі випуски програм потім ви можете переглянути коли завгодно на каналі ютуб.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.