Warning: getimagesize(https://www.smartnews.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/rda.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/ds001/smartnews.com.ua/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону

5 березня в сесійному залі Сокальської районної державної адміністрації відбулася нарада – семінар з головами та секретарями місцевих рад Сокальського району.

В її ході розглядалися наступні питання: про зміни у вчиненні нотаріальних дій; про виконання бюджету Сокальського району за 2 місяці 2020 року та аналіз виконання місцевих бюджетів за 2019 рік; про підготовку до весняного призову на строкову військову службу; про вжиття заходів протидії поширення випадків захворювання COVID – 19; роз’яснення щодо заповнення електронних декларацій; нове у законодавстві про питну воду та водовідведення.

Зокрема про зміни у декларуванні, що вступили в дію з 1 січня, інформувала учасників наради-семінару голів та секретарів місцевих рад Сокальського району, який відбувся 5 березня, керівник відділу Сокальського бюро правової допомоги Ольга Пірська:

📌 Зміни норм про подання виправленої декларації: декларант протягом семи днів після подання декларації має право подати виправлену декларацію не більше трьох разів.
📌 Розширення переліку відомостей, які декларант має подавати про себе і членів сім’ї.
📌 Зміни у переліку близьких осіб декларанта.
📌 Декларування банківських та інших фінансових установ, у тому числі за кордоном, в яких у суб’єкта декларування або членів його сім’ї відкриті рахунки.
📌 Вимога щодо декларування фінансових зобов’язань членів сім’ї декларанта.
📌 Скасування норми щодо обов’язковості декларування фінансових зобов’язань, розмір яких не перевищує 50 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня звітного року.

У нараді взяли участь голова Сокальської райдержадміністрації Ігор Дацюк, голова Сокальської районної ради Микола Пасько, керівники ряду структурних підрозділів РДА.

Джерело – Сокальська районна державна адміністація

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.