Warning: getimagesize(https://www.smartnews.com.ua/wp-content/uploads/2020/01/ялинка-соснівка.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/ds001/smartnews.com.ua/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону

22 січня міський голова Львова Андрій Садовий привітав авторку найкреативнішої ялинки та подарував їй абонемент на цілий сезон на двох осіб в Органний зал. Переможницею стала Марина Луцик зі Соснівки. Пані Марина — рукодільниця і прикрасила свою ялинку 178 іграшками, виготовленими власноруч. Фотографія цієї ялинки набрала найбільше уподобань — 250 лайків

«Ваша ялинка дуже красива. Вона сподобалась не лише мені, а й багатьом користувачам у Facebook.

Я хочу виконати свою обіцянку. За найкращу ялинку, яка сподобається всім у Facebook, ми подаруємо переможцеві абонемент для двох людей у наш Органний зал на весь сезон, аби ви змогли отримати насолоду від хорошої музики. Я, до прикладу, коли йду на концерт, то відбувається фантастична річ, і приходить дуже багато класних ідей. Тому треба ходити та слухати цікаві концертні програми. Тим паче зараз до нашого Органного залу приїжджає багато знаних виконавців”, — зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Відтак переможниця розповіла, що вишиває іграшки для власної ялинки вже не перший рік.

«Я вишиваю вже 17 років. Вже втретє я прикрашаю ялинку вишитими іграшками, і щороку їх стає дедалі більше», — розповіла Марина Луцик.

Нагадаємо, ще перед святами міський голова Львова Андрій Садовий оголосив у Facebook конкурс на найоригінальнішу ялинку. Переможцю було обіцяно приз — абонемент на дві особи на цілий сезон в Львівський органний зал.

Джерело – galinfo.com.ua

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.