Warning: getimagesize(https://www.smartnews.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/sportyvna-simya.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/ds001/smartnews.com.ua/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону

1 березня на спортивній базі Сокальської ЗШ І-ІІІ ст № 4 відбувся районний етап Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я», в якому взяли участь вісім сімей (діти 2010 р.н. і молодші).

Змагання включили в себе 5 ігрових естафет: «Мисливство», «Смуга перешкод», «Слалом», «Хокей» та «Єралаш». Про це повідомляє Відділ Молоді Та Спорту Сокальської РДА .
Після цікавої та емоційної боротьби перемогу святкувала сім’я Віталіни Курівчак – представники Сокальського ліцею № 1 ім. Олега Романіва, друге місце посіла команда Софії Сташкевич – Жвирківська ЗШ І-ІІІ ст. і на почесному третьому місці – сім’я Вадима Демчина – Сокальський ліцей № 3.
Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами сектору молоді та спорту відділу культури, молоді та спорту райдержадміністрації.

Не можна оминути увагою і сім’ї Софії Гаврилюк – Сокальський ліцей № 1, Герасимчука Матвія – Сокальський ліцей № 3, Аліни Кінах з Сокальської ЗШ І-ІІІ ст. № 5, Данила Пехника та Софії Лози зі Жвирківської ЗШ І-ІІІ ст., які склали гідну конкуренцію переможцям.

Отже, за результатами районного етапу, на обласних змаганнях Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я», який відбудеться 14-15 березня в м. Сокалі, район представлятимуть сім’ї Курівчак та Сташкевич.
Бажаємо їм легких стартів та впевнених перемог!

Фото – Відділ Молоді Та Спорту Сокальської РДА .

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.