SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Хто на Львівщині може розраховувати на найбільшу зарплату?

На Львівщині є понад сто пропозицій працевлаштування із заробітної платою, що коливається від 20 до 35 тисяч гривень. Із них  третина – для водіїв автотранспортних засобів, трактористів-машиністів сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, а також машиністів крана, екскаватора, бульдозера або автогрейдера.

Про це повідомили у Львівському обласному центрі зайнятості.

Високу винагороду пропонують працедавці фахівцям будівельного профілю, зокрема, монтажникам, мулярам, бетонярам, лицювальникам-плиточникам або зварникам. Також на 20 і більше тисяч гривень можуть розраховувати забійники, укладальники-пакувальники, оператори автоматичної лінії для виготовлення ізольованих жил, обвалювальники м’яса, різальники скла, друкарі флесографічного друкування, скручувальники виробів кабельного виробництва, механіки тощо.

У рейтинг із зарплатою 20-30 тисяч гривень потрапили вакансії і для осіб з вищою освітою: майстра шляхового, начальника зміни, відділення або цеху, інженера з проєктно-кошторисної роботи, інженера-програміста, начальника відділу, провідного інженера.

Лише три позиції є із найвищою в області зарплатою – 35 тисяч гривень. Таку винагороду пропонують завідувачу лабораторії (сфера сільського господарства), агроному та головному інженеру на виробництві (харчова промисловість).

Загалом в області потребують укомплектування 4420 вільних робочих місць і вакантних посад.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.