Warning: getimagesize(http://www.smartnews.com.ua/wp-content/uploads/2020/06/smartnews.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/ds001/smartnews.com.ua/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
«Бажаю усім радості і бажаю, аби ви, коли будете ділитись просфорою, бажали миру. Миру душі, миру родинам і миру нашій Україні» – з Різдвом Христовим вітає настоятель церкви св. Юрія отець Ігнатій!
«Ми маємо зробити так, аби дійсно відчути, що Христос народжується у нашому серці. Ми маємо належно пригадати своє життя, свої вчинки, слова, думки і попрощатися з гріхом. І в передчутті цього дива маємо відкрити очі, щоб побачити ближніх, відкрити вуха, щоб почути потребуючих, відкрити уста, щоб втішити засмучених» – різдвяне привітання від отця Романа Сковрона храму св.вм. Йосафата УГКЦ.
«Різдво – це та мить, коли Бог залишає небо, святих Ангелів і спускається до людини, щоб її обняти, щоб бути поруч з людиною в радості і в горі» – з Різдвом Христовим вітає настоятель храму Пресвятої Богородиці Владичиці України
отець Володимир Ващук!
«Нехай свято Божого Різдва укріпить нашу віру, нехай ніколи не полишає нас надія на Бога і зміцнюється наша любов» – різдвяне вітання настоятеля церкви Преображення Господнього отця Володимира Ортинського!
«Бажаю, аби у ваших родинах і у ваших оселях був Божий мир і Боже благословення на цілий рік і на все життя. Нехай Спаситель, який народився в яселках, має місце і у ваших серцях» –
різдвяне привітання від пастора Павла Кожі!
«У цьому святі – повнота Божественної любові, повнота Євангельського блаженства і тої справжньої духовної радості, яка не від їжі, не від пиття, не від тілесних насолод, а джерелом якої є вифлеємські ясла» – з Різдвом Христовим вітає священик УПЦ св. Володимира отець Іван Біловус!
«Хай Божа дитина, яка народилась для кожного, яка приходить до кожного серця, до кожної родини, нехай приносить вам радість щоденно, аби ви повсякчас відчували Божу присутність у житті» – настоятель храму Зіслання Святого Духа Римо-католицької церкви отець Микола Леськів вітає з Різдвом Христовим!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.