SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Червоноградщина попрощалась із Героєм Романом Задорожним

2 вересня у Добротворі поховали загиблого військовослужбовця 24-ї окремої механізованої бригади Романа Задорожного.

Попрощатися із воїном прийшли керівництво Червоноградської районної державної адміністрації, Червоноградської районної ради, територіальної громади, побратими та сотні жителів селища Добротвір та навколишніх сіл.

«Роман, разом зі своїми побратимами, знаходився на бойовому чергуванні. Саме в цей момент бойовики здійснили обстріл наших позицій із ручних протитанкових гранатометів та кулеметів різного калібру. Внаслідок обстрілу відбулося загоряння сухої трави в районі бойового поста, на якому перебував Роман. Для того, щоб унеможливити подальше загоряння позиції старший солдат Задорожний, разом із іншими військовослужбовцями, розпочав локалізовувати пожежу та гасити полум’я і саме у цей момент, під час переміщення від одного осередку пожежі до іншого, бойовики здійснили прицільний обстріл з протитанкової керованої ракети, внаслідок чого Роман отримав поранення несумісні з життям”, – написала пресслужба 24 ОМБр імені короля Данила.

Роман вступив до лав ЗСУ у 2017 році, був заступником командира бойової машини. Він виріс у багатодітній сім’ї. Був третьою дитиною у батьків. Втратили рідну людину троє сестер та 13-річний братик.

Вічна пам’ять герою…

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.