Warning: getimagesize(https://www.smartnews.com.ua/wp-content/uploads/2020/02/otruyennya-chadnym-gazom.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/ds001/smartnews.com.ua/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону

За добу на Львівщині сімох людей госпіталізували внаслідок отруєння чадним газом. Серед постраждалих – четверо дітей. Два випадки сталися у Львові, ще один у Сокалі. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту населення ЛОДА.

18 лютого о 21:45 в місті Сокалі в квартирі будинку на вул. Шептицького, 151, чадним газом отруїлися 3 дітей – 2004, 2005 та 2006 року народження. Їх у стані середнього ступеня важкості госпіталізували в Сокальську ЦРЛ.

Як пізніше повідомили у поліції Львівщини, у Сокальське відділення 18 лютого надійшло повідомлення про те, що у місцеву лікарню з попереднім діагнозом «отруєння чадним газом» доставили трьох дівчат віком 13, 14 та 15 років. Пацієнтки перебувають під наглядом лікарів, загрози їх життю немає.

«Як встановили правоохоронці, двоє дівчат, мешканки Сокаля, проводили вечір в гостях у своєї подруги. Близько 20:30 вони відчули запаморочення, головний біль та викликали швидку медичну допомогу. Як попередньо встановили поліцейські, витік чадного газу міг статись через поломку опалювального обладнання (котла)», – зазначено у повідомленні поліції.

Квартира обладнана плитою ПГ-4 та 2-х функційним газовим котлом. Працівники ПАТ «Львівгаз» тимчасово припинили подачу газу до квартири.

Обставини усіх подій встановлюють.


Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.