Warning: getimagesize(http://www.smartnews.com.ua/wp-content/uploads/2020/06/smartnews.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/ds001/smartnews.com.ua/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону

Щоденно дільничні офіцери поліції Червоноградського відділу поліції під час несення служби проводять інформаційно-розяснювальні бесіди з мешканцями міста та власниками підприємств про дотримання правил карантину та про те, як убезпечити себе від захворювання COVID-19.

Однак, на жаль, не всі громадяни є свідомими та дотримуються елементарних правил карантину. Так, 25 червня 2020 року дільничними офіцерами поліції складено адміністративні протоколи за порушення правил карантину на двох фізичних осіб підприємців.

Зайшовши у магазин електроінструментів «Майстер», що по вул. С.Бандери в м. Червонограді дільничні офіцери поліції виявили, що продавці даного магазину на робочому місці знаходяться без засобів індивідуального захисту і таким чином обслуговують відвідувачів.

На власника даного закладу фізичну особу складено адміністративний протокол за ст. 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України “Про захист населення від інфекційних хвороб”, іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами, -тягне за собою накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

Окрім цього не зважаючи на неодноразові звернення поліцейських через всі можливі засоби масової інформації було виявлено порушення карантинних обмежень у кафе-барі «Явір», що по вул. Сокальська в м. Червонограді, де власник не припинила роботу даного закладу здійснюючи прийом відвідувачів всередині приміщення даного закладу, чим порушила вимоги протоколу №26 ТЕБ та НС від 22.06.2020 року в якому вказано, що на період карантину забороняється робота закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, тощо). Відповідно на власника даного закладу складено адміністративний протокол. Дані протоколи скеровано на розгляд у Червоноградський міський суд.

Червоноградський відділ поліції застерігає:

“Шановні мешканці м. Червоноград, пам’ятайте, ігнорування карантинних обмежень призводить до погіршення стану захворюваності на COVID-19 в місті та регіоні. Просимо відповідально поставитися до виконання всіх вимог, щоб ми всі якнайшвидше повернулися до звичного способу життя. Помякшення карантину не означає його скасування! Бережіть себе та своїх близьких, і будьте здорові!”

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.