SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
“Срібло” та “бронзу” вибороли червоноградки на чемпіонаті України з легкої атлетики

Після п’ятимісячної карантинної перерви з середини серпня відновилися національні легкоатлетичні змагання. Наприкінці серпня у Луцьку відбувся Чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих, молоді та юнаків 2003 року народження. Дві червоноградки, вихованки міської дитячої юнацько-спортивної школи №1 здобули призові місця у своїй віковій категорій. Для однієї легкоатлетки стрибок в довжину виявився “срібним”, друга спортсменка в скарбничку нагород принесла дві “бронзи”.

Як повідомляє Високе друге місце у стрибках в довжину серед молоді посіла студентка Львівського державного університету фізичної культури та спорту Наталія-Вікторія Хамула. Її особистий рекорд цього разу становив 6 метрів 15 сантиметрів.

А от Аліна Лістунова, випускниця Червоноградського навчально-виховного комплексу “Школа-колегіум №3” додому повернулася з подвійним успіхом. В запеклій боротьбі серед дівчат 2003 р.н. вона виборола ІІІ місце у стрибках в довжину (5 метрів 44 сантиметри). У потрійному стрибку (12 метрів 18 сантиметрів), встановивши особисте досягнення, також посіла ІІІ місце. Вперше на змаганнях такого рівня успіх своєї наполегливої доньки розділили батьки Аліни.

Обидві призерки Чемпіонату України – вихованки тренера Червоноградської ДЮСШ №1 Оксани Хомяк.

Автор – Андрій Дікальчук (газета “Новини Прибужжя”)

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.