SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Програма вітань “Свято у хату” з Іриною Булкою. Випуск 54

Правда? Навіть у найсуворішої людини розквітає обличчя🌷🌿, коли їй кажуть, що її люблять. Мабуть, у цьому щастя! Своє ви продовжуєте шукати?✨☀️ Чи все ж знайшли вже? Поки ви у роздумах, ми вам розкажемо про нове дослідження. Воно у час карантину дуже доречне💖. Виявляється, що поцілунок, який триває більше хвилини, стає для людини надійним захистом від хвороб. Томууууу… хутко цьомайте, того, хто з вами останні кілька тижнів вдома І дивіться новий випуск передачі “Свято у хату”.🌼🌻🌞🎂🍭

📍📍📍А ще, доречним буде нагадати, як у програмі вітань замовити побажання для іменинника чи іменинниці!🎶💓🎶

🌷🌺🌸Обіймати в думках близьких і дарувати їм радість в програмі «Свято у хату» можна на нашому каналі о 14, 18 і 21 годинах. 🎊🎋
Якщо рідна людина від вас далеко – зателефонуйте, підтримайте. А якщо в рідної людини свято – тоді краще спочатку телефонувати нам – щоб замовити вітання і зробити тим самим імениннику сюрприз.
Тепло, музично, з фотографіями і улюбленими піснями. І, головне, щирі побажання, які можна подарувати і переглянути всією сім’єю.
☎️☎️☎️
Телефонуйте завчасно 096-72-53-982 чи пишіть на цей номер у вайбер. До речі, програму вітань можна переглянути в будь-якому куточку світу, бо всі випуски збережені на нашому ютуб-каналі. Заходьте, переглядайте!
Чекаємо замовлень! Святкуємо-смакуємо разом!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.