Warning: getimagesize(https://www.smartnews.com.ua/wp-content/uploads/2020/02/prezydent-v-chervonogradi-5.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/ds001/smartnews.com.ua/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону

Під час свого четвертого візиту на Львівщину президент України Володимир Зеленський прибув на шахту «Межирічанська», де представив нового очільника Львівської облдержадміністрації – ним став 38-річний львів’янин, підприємець Максим Козицький, який донедавна був директором компанії “Еко-Оптіма” і працює в сфері альтернативної енергетики, а також видобутку нафти й газу.

Також під час свого візиту на шахту “Межирічанська” Державного підприємства “Львіввугілля” у Червонограді, Президент пообіцяв до кінця лютого закрити заборгованість перед шахтарями.

Окрім президента з візитом у Львівській області перебували також міністр енергетики та захисту довкілля України Олексій Оржель та міністр фінансів України Оксана Маркарова. І вже 25 лютого на Львівщині буде представлено новий план модернізації вугільної галузі.

“Ми розберемося зі всіма боргами, напишемо план, як ми зможемо це закрити. Якщо можна у найближчі дні дати хоч якісь гроші людям. 25 лютого на раді шахтарів я буду. Ми будемо із нашим планом дій. Хочу вас заспокоїти – ми поважаємо вашу професію, знаємо, що вона недооцінена в нашій країні. Треба це виправити”, – сказав Зеленський.

Він заявив: “Ми маємо надати людям гроші. Якщо ми не можемо закрити заборгованість до 25 лютого, то частково її погасимо”.

Докладніше у відео-матеріалі телеканалу “Бужнет” згодом. Слідкуйте за анонсами.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.