SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
На Сокальщині на смерть збили велосипедиста

Поліцейські оперативно затримали водія-втікача, причетного до смертельної ДТП на Сокальщині

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув 46-річний місцевий мешканець.

На оперативну лінію «102», сьогодні, 23 травня, близько 6.30, надійшло повідомлення від перехожого про те, що поблизу села Зубків Сокальського району, він виявив на узбіччі дороги тіло чоловіка без ознак життя.

Виїздом слідчо-оперативної групи та інших співробітників Сокальського відділення поліції встановлено, що 46-річний місцевий мешканець, помер від отриманих тілесних ушкоджень внаслідок ДТП.

Вчора, 22 травня, близько 22.00 невстановлений автомобіль, під керування невідомого водія, скоїв зіткнення з велосипедом, яким керував загиблий та з місця події втік.

До розшуків зловмисника залучалися співробітники усіх служб територіального підрозділу поліції.

Невдовзі правоохоронці встановили особу водія, причетного до ДТП – 31-річного мешканця Сокальського району. Також поліцейські виявили та вилучили автомобіль «Volkswagen Passat», яким було скоєно наїзд на велосипедиста.

Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Проведеною експертизою встановлено, що затриманий перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Джерело – Поліція Львівської області

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.