SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
На шахту «Степова» прийшов виробничий НОВИЙ РІК – підприємство виконало річний план з видобутку вугілля

10 вересня колектив шахти «Степова» першим в Державному підприємстві «Львіввугілля» рапортував про дострокове виконання річного плану з видобутку вугілля. На-гора гірники видали 200 тисяч тонн вугілля.

Середньоденний видобуток рядового вугілля по шахті складав 1031 тн/добу при плані 672 тн/добу. Продуктивність праці гірників очисного забою -159,5 тн/місяць, що більше від плану на 60 тн/місяць.

10 вересня традиційно біля кліті шахтарів дільниці з видобутку вугілля (начальник Юрій Нагурський, бригадир Андрій Солтис), які після четвертої зміни вийшли з кліті з символічною брилою, привітали із трудовими здобутками в.о. технічного директора Сергій Руденко, в.о. директора шахти Микола Клюка та профспілкові лідери: від Регіонального об’єднання Незалежної профспілки гірників України м. Червоноград Мирослава Кафтан та Василь Семканич, від Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Степан Ярема та Іван Когут, також працівники шахти.

Заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик привітав шахтарів з перемогою та подякував їм за важку, клопітку та продуктивну працю.

«Висловлюю вдячність людям, які своїм професійним покликанням, самовідданою та мужньою працею забезпечують роботу найбільшого промислового комплексу області та енергетичну безпеку держави» – зазначив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.

Т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олег Акімов побажав гірникам подальшої стабільної і безпечної роботи, спрямованої на високий результат. Міцного здоров’я, миру, злагоди, щастя і достатку в родині.

Додамо, що промислові запаси вугілля на шахті «Степова» складають 39 млн тонн.

До кінця року очікується видобути ще майже 82 тисячі тонн твердого палива.

Довідково:

Шахта №10 «Великомостівська» введена в експлуатацію в 1978 році. Згідно з наказом Міністра палива та енергетики України від 2 лютого 2001 року за №50 шахта №10 «Великомостівська» перейменована на шахта «Степова».

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.