SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Червоноградець за поруження ПДР пропонував поліцейським хабар – тепер відповідатиме подвійно

14 липня, близько 23.30 у місті Червоноград співробітники сектору реагування патрульної поліції територіального підрозділу після переслідування зупинили мотоцикліста, який грубо порушив вимоги Правил дорожнього руху. Про це повідомляє Поліція Львівської області на своїй сторінці у facebook.

Під час оформлення протоколу про адміністративне правопорушення 28-річний водій запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду. На місці події працювала слідчо-оперативна група Червоноградського відділу поліції – поліцейські вилучили кошти.

В цьому випадку слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штрафом від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк. Окрім того, за недотримання вимог Правил дорожнього руху щодо на водія був складений протокол про адміністративне правопорушення.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.