Warning: getimagesize(http://www.smartnews.com.ua/wp-content/uploads/2020/06/smartnews.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/ds001/smartnews.com.ua/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону

Працівники сектору кримінальної поліції Червоноградського відділу поліції встановили особу зловмисника, який на початку червня скоїв пограбування у магазині «Аврора».

В Червоноградський відділ поліції надійшла заява про те, що невідома особа перебувавши у приміщенні магазину «Аврора», що по вул. Шептицького в м. Червонограді скоїла крадіжку навушників. При виході із магазину даного чоловіка затримали із викраденим товаром працівники вищевказаного магазину, однак він почав пручатися та вирвавшись від них зумів втекти.

В ході проведених оперативно розшукових заходів працівниками кримінальної поліції Червоноградського відділу поліції було встановлено, що дану крадіжку скоїв 23-річний житель с. Муроване Сокальського району. Чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.
Слідчим відділенням Червоноградського відділу поліції відомості по даному факту внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 186 ч.2 Кримінального кодексу України (грабіж). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

На даний час триває досудове розслідування та перевіряється причетність даної особи до вчинення інших злочинів.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.