SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Благодійники – медикам Червонограда

В час, коли особливо важлива згуртованість та єдність, червоноградці, окремі депутати й підприємці вирішили підставити плече медикам та одиноким людям похилого віку, які особливо потребують допомоги й підтримки. Зокрема, за кошти благодійників, наші лікарі отримали засоби індивідуального захисту – маски, окуляри, безконтактні термометри. Сьогодні, 24 березня, 100 масок та захисних костюмів привіз для медиків екстреної медицини, ЦПМСД та міської лікарні підприємець та меценат зі Львова Роман Городечний.

Естафету благодійності продовжує і підприємство “Дюна-Весна”. Дану інформацію, адімістрація фабрики розмістила на фб-сторінці компанії.

“Компанія «Дюна-Веста», як соціально-відповідальна організація, не може залишатись осторонь ситуації, яка склалась у світі, та зокрема, у нашій державі, із Covid-19.
Ми підтримуємо ініціативу інших підприємств, та допомагаєм медичним закладам регіону, де розташовані наші виробничі потужності.
«Дюна-Веста» перераховує 100 000 гривень у благодійний фонд «Суспільна перспектива» для допомоги у боротьбі з коронавірусом.
Ці кошти будуть використані на закупівлю засобів персонального захисту для медпрацівників у лікарнях міста Червоноград.

Також, за повідомленням Червоноградської міської ради, Сергій Вишневський від фірм “Київ – Захід” та “Дюна” має намір перерахувати кошти для підтримки боротьби з коронавірусом у сумі 200 000 грн. Підприємець Назарій Білобран виділив кошти на закупівлю безконтактного термометра для екстреної медичної допомоги.

📌Нагадуємо, що допомогти медикам можна, перерахувавши кошти на благодійний рахунок ГО «Суспільна перспектива» (міська лікарська організація, керівник – лікар Volodymyr Predko)
UA293257960000026008300306826
ЄДРПОУ 39350101 в Ощадбанку.

📌Якщо ви маєте бажання допомогти коштами для медиків екстренної допомоги, то можете підтримати, поповнивши рахунок 5168 7427 3125 3922
(Дячук Наталія)
Всі кошти будуть використані для придбання медичного обладнання та захисних масок для працівників медичної допомоги міста.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.