SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Баскетбольна команда “Шахтар” здобула срібло на Спортивних іграх Львівщини

15 травня, в Самборі відбулось велике баскетбольне свято. У місті змагались 14 команд територіальних громад Львівщини за перемогу в цьому виді спорту у рамках Спортивних ігор Львівщини.

Аби боротьба за медалі була максимально динамічною, баскетболісти змагались у двох залах: дитячо-юнацької спортивної школи та міської школи №7.

У бронзовому фіналі команда Соколя поступилась дрогобичанам. Срібними призерами стали червоноградські баскетболісти, а золото забрали господарі змагань – самбірчани.

«Участь громад у Спортивних іграх є одним з основних індикаторів розвитку спорту у тих чи інших містечках чи селах. Ми неодноразово наголошували, що тепер враховуватимемо це при розподілі коштів на будівництво чи реконструкцію спортивної інфраструктури. Бо об‘єкт, на якому нічого не відбувається, не несе жодної цінності», – наголошує керівник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.

Баскетбол – один із 16 видів програми, що входять до Спортивних ігор Львівщини. Цьогоріч у межах наймасштабнішого фізкультурно-оздоровчого проєкту області вже також відбулись змагання з бадмінтону та змагання спортивних сімей.

Загальне керівництво проведенням змагань здійснює управління молоді та спорту Львівської ОДА та обласний центр «Спорт для всіх».

Джерело – Львівська ОДА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.