SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Новини Сокальщини: в жителя  Сокаля, якого госпіталізували з підозрою на коронавірус до Львова, діагноз не підтвердився

Станом на 13 квітня, хворих на коронавірус в на Сокальщині немає. Про це написав на своїй сторінці у facebook заступник головного лікаря КП “Сокальська центральна районна лікарня” Сергій Касьян. В районі мобільні бригади по проведенню заборів зразків біологічних матеріалів від пацієнтів з підозрою на коронавірусну хворобу методом експрес тестування продовжують свою роботу.

За останні дні, як повідомив Сергій Касьян, при обстеженні мешканців Сокальщини було встановлено 5 позитивних результатів. Всього проведено 296 обстежень.

Для остаточного встановлення діагнозу всім громадянам, в яких були позитивні результати експрес-тестів, лікарі зробили забір біологічного матеріалу на полімеразну ланцюгову реакцію(ПЛР). Щоб, в разі позитивного ПЛР, остаточно встановити діагноз на COVID – 19.

“Сьогодні зранку з обласної вірусологічної лабораторії до нас прийшов результат аналізу ПЛР на мешканця м. Сокаль(64роки) – негативний. Станом на 13.04 немає жодного офіційно підтвердженого випадку захворювання на коронавірус.
Всім бажаю терпіння, міцного здоров’я та зберігати режим самоізоляції, “- написав на своїй сторінці у facebook Сергій Касьян.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.