SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Ви за кермом великогабаритного транспорту? Пам’ятайте про обмеження руху у спеку!

На підставі розпорядження голови Львівської ОДА №399/0/5-20 від 15 червня, задля збереження дорожнього покриття автомобільних доріг від руйнування великоваговими транспортними засобами у період спекотної погоди, обмежується проїзд територією Львівської області автомобільного транспорту загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн у денний час доби з 10:00 год до 22:00 год у разі підвищення температури повітря понад +28ºС.

Для запобігання деформації дорожнього покриття у вигляді колійності та просідань на автомобільних дорогах загального користування:

– встановлено інформаційні панно: “Увага! Рух великовагового транспорту з 10:00 до 22:00 заборонено при t> +28оС”;

– встановлено дорожні знаки:

– 3.15 “Рух транспортних засобів, маса яких перевищує 24т, заборонено”;

– 3.16 “Рух транспортних засобів, навантаження на вісь яких перевищує 7т, заборонено;

– 7.4.4 “Час доби, протягом якої діє знак” (10:00 – 22:00).

“Щоб запобігти руйнуванню покриття доріг в спекотну погоду в області вводять обмеження руху великовагових транспортних засобів дорогами загального користування при високих температурах повітря. Отож, закликаємо водіїв із розумінням ставитись до цих заходів та дотримуватись обмежень”, – наголосив директор департаменту дорожнього господарства Орест Шуліковський.

Зазначимо, ознайомитись із місцями відстою великовагового автомобільного транспорту на автомобільних дорогах загального користування Львівської області можна тут. 

Джерело – Львівська ОДА.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.