SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Внаслідок пориву водопроводу на Заставі в Червонограді можуть бути проблеми з водопостачанням у Соснівці та Гірнику

Сьогодні, 13 травня, працівники КП “Червоноградводоканал” проводять аварійно-відновлювальні роботи на відрізку водопроводу в районі Застави. Порив труби спричинив руйнування дорожнього полотна та затоплює дачі. Внаслідок аварії можуть бути проблеми з водопостачанням у Соснівці та Гірнику.

Нещодавно червоноградці, які мають садово-городні ділянки у кооперативі «Прогрес» поскаржилися на те, що їхні городи зазнають суттєвого підтоплення. Працівники КП «Червоноградводоканал» провели дослідження і з‘ясували, що відбувся порив трубопроводу Межирічанського водозабору поблизу пам‘ятника шахтаря на в‘їзді в місто.

У цьому місці водопровід прокладено на глибині 4 метрів, тож для того, аби належним чином провести ремонтні роботи треба було зупиняти рух на проїжджій частині та перекопувати дорожнє полотно, а це – суттєві фінансові та часові втрати.

Як поінформували у Червоноградській міській раді, було прийнято рішення провести аварійно-відновлювальні роботи безтраншейним методом – це прокладання металопластикової труби, довжиною 140 метрів в середину старої металевої. Вартість робіт – 112 тис 200 грн з резервного фонду міського бюджету. Роботи триватимуть впродовж двох днів.

Мешканці Соснівки. Гірника та Межиріччя дещо відчують погіршення якості води, оскільки у зв’язку з аварійними роботами було проведено переключення потоків.

Деталі у коментарі директора КП “Червоноградводоканал” Володимира Солдата.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.