SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Візит Президента та евакуація ВПО: як минула доба на Львівщині

Напередодні, 18 серпня, до Львова завітали Президент України Володимир Зеленський, Президент Республіки Туреччина Реджеп Ердоган, а також Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш.

Верховний Головнокомандувач ЗСУ обговорив важливі питання, які стосуються Запорізької АЕС, українських полонених, теракту в Оленівці, експорту зерна, підписав домовленість щодо допомоги у відновленні інфраструктури з Реджепом Таїпом Ердоганом.

«Перед зустрічами Глава нашої держави провідав наших поранених захисників, вшанував пам’ять загиблих Героїв України на Марсовому полі, поспілкувався з викладачами та курсантами Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, оглянув виставку картин Марії Примаченко у Національному музеї у Львові імені Андрея Шептицького», – повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Разом з тим, учора в області лише раз лунала повітряна тривога. Вона сповістила про загрозу ракетного удару з акваторії Чорного моря майже опівночі. На щастя, на Львівщині все спокійно. Небезпека не справдилася.

Як повідомив голова ЛОВА Максим Козицький, двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 213 людей. До Перемишля зі Львівщини вирушили 680 осіб. Через пункти пропуску у Львівській області з України виїхали 21 тисяча 9 людей. Повернулися – 19 тисяч 807 громадян нашої держави.

З кожним днем стаємо сильнішими та ближчими до перемоги!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.